Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ανάποδη κοιλιακοί με δέστρες περιστρόφων

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΤΕ 
Οι κοιλιακοί  με τις δέστρες  περιστροφών που τις  βάζετε στο μονόζυγο είναι δύσκολη για αρχάριους  και για ανθρώπους  που δεν έχουν ελαστικότητα  και  καμιά σχέση με την  γυμναστική, με λίγα λόγια  είναι για προχωρημένους  και  όχι για  αρχάριους  γιατί  απλώς είναι άλλο  επίπεδο  και επικίνδυνο  ταυτοχρόνως  .




Ποια είναι τα οφέλη της αντιστροφής μπότες;

Οι μπότες δένουν γύρω από τους αστραγάλους και βάζετε  τα πόδια στο μονόζυγο , που σας επιτρέπει να κρεμαστείτε  με ασφάλεια, ανάποδα .Αυτός ο τύπος θεραπείας ωφελεί το σώμα με διάφορους τρόπους.


Θεραπεία Inversion επιμηκύνει τη σπονδυλική στήλη, επιτρέποντας στο σώμα να κρέμεται ελεύθερα, το κεφάλι πρώτα, ενάντια στη δύναμη της βαρύτητας. Αυτό δημιουργεί φυσική έλξη στη σπονδυλική στήλη, χρησιμοποιώντας το δικό σας σωματικό βάρος. Η επιμήκυνση της σπονδυλικής στήλης εκτονώνει την πίεση και συμπίεση γύρω από τις ρίζες των νεύρων και των δίσκων της σπονδυλικής στήλης, και επίσης αυξάνει το χώρο γύρω από το σπόνδυλο. Λιγότερη πίεση γύρω από τις ρίζες των νεύρων και των δίσκων ανακουφίζει τον πόνο στην πλάτη.Τα σπονδυλικά δίσκους ενεργεί ως αμορτισέρ μεταξύ των σπονδύλων, διατηρώντας τα διαχωρίζονται και η σπονδυλική στήλη εύκαμπτη. Αποτελείται κυρίως από νερό κατά τη γέννηση, οι δίσκοι αυτοί χάνουν την υγρασία την πάροδο του χρόνου λόγω της φυσικής διαδικασίας γήρανσης, το άγχος της βαρύτητας και κανονική καθημερινή δραστηριότητα. 


by Vasil_Lask

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

by Vasil_Lask