Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Πως μπορείτε να καθίσει οκλαδόν σωστά ( SQUATTING CORRECTLY)

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΤΕ 




Το squat είναι ο βασιλιάς της προπόνησης για δύο λόγους: Είναι πολυμυική άσκηση που σημαίνει ότι βάζει σε λειτουργία έναν μεγάλο αριθμό μυών και, αντίθετα με αντίστοιχες ασκήσεις για το πάνω μέρος του κορμού όπως οι έλξεις, οι μύες που περιλαμβάνει είναι πολύ μεγαλύτεροι.

Αυτό για σένα σημαίνει αφενός ότι έχεις μια πλήρη άσκηση για τα κάτω άκρα, ειδικά αν βάλεις στο παιχνίδι τις σωστές παραλλαγές που θα εστιάσουν σε διαφορετικούς μύες. Αφετέρου έχεις ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα στο μεταβολισμό και την αύξηση σου που αν συνδυαστεί με τη σωστή διατροφή θα δεις εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όλο το σώμα.

Ακόμα, λοιπόν, και αν είσαι από τους τύπους που αυτή τη στιγμή τους ενδιαφέρουν μόνο οι μύες της παραλίας, το squat είναι ιδανικό για να χάσεις θερμίδες,να τονώσεις το σώμα σου και να πάρεις όγκο όσο πιο άμεσα γίνεται.

Που είναι το "αλλά"; Σωστή παρατήρηση αφού τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν έρχεται χωρίς μειονεκτήματα. Και το μειονέκτημα των squat είναι ότι θέλουν μια ευλαβική επιμονή στη φόρμα (τεχνική) της άσκησης για να έχεις το σωστό αποτέλεσμα και να μη τραυματιστείς.



Squats have been neglected and misunderstood for years and years PLUS done incorrectly 90% of the time. People always blame them for their knee pain when they won't take the time to correct and perfect their technique on them.

Such a main exercise/mass builder should always be included in one's training program. Make an effort to make the movement a second nature and you'll soon enjoy the results.

HUGE quads and hams for the men, ROUNDER-BIGGER glutes for the women. (Isolation work should be done after the main exercises to target the desired muscles).


by Vasil_Lask

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

by Vasil_Lask